Helstekt porsjonsørret -

Helstekt porsjonsørret

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 20 minutter. Rens, skyll og tørk fiskene. Gni dem inn med salt og legg timian eller persille i buken. Smelt smøret i et ildfast fat, legg i sitron- og tomatskiver med fiskene på toppen. Drypp litt smør over fiskene og bak dem midt i ovnen til de er gjennomstekte. Server dem i fatet med kokte eller moste poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Persillebakt laks
fav Tid: 60 min
Ostegratinert hyse