Helt vilt gryte -

Helt vilt gryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med å kutte kjøttet i grove terninger. Brun kjøtt med smør i en stekepanne og flytt over i en gryte etterhvert som det blir ferdig. Fortsett med å steke opp grovhakket sjalottløk, sopp, purreløk og sellerirot i stekepannen og ha dette over i gryten. Kok ut stekepannen med en god skvett rødvin og ha dette over i gryten. Ha resten av rødvinen i gryten. Fyll på med vann, knuste einebær og grovhakkede urter. La det hele koke i 15-20 min på svak varme. Ha i rømmen og brunosten, rør godt rundt og gi det et oppkok. Ha på tyttebær like før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Finnbiff
fav Tid: 90 min
Kirstens elggryte