herlige myke gluten og melkefrie boller - Glutenfrie boller som ikke smuler eller blir harde? Her har du en enkel og knallgod oppskrift!
Foto: Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

herlige myke gluten og melkefrie boller

Glutenfrie boller som ikke smuler eller blir harde? Her har du en enkel og knallgod oppskrift!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland yoghurt og kokende vann, ha over melis og gjær. La stå i ca 10 minutter.

Ha over caa halvparten av melet, rør klumpfritt. Ha deretter over halvparten av det resterende melet og fiberhusk og rør ltt til. Ha deretter over enda litt mer mel til du har en fin deig. Hell over olje og du får en fin deig som ikke klisser. La heve i bakebollen i varmt vann til dobbel størrelse.

Bak ut til 10-12 boller og etterhev på stekebrett over varmt vann i ca 20-30 min. Pensle med litt soyamelk og dryss evt på litt perlesukker.

Stekes på 200 grader midt i ovnen til de er gyldne. Ca 15 minutter.

Disse var som ferske etter 6 timer på benken, men dagen etter måtte de varmes litt i micro.

Nytes på fjelltur

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.