Hermetisk frukt på grillen -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Hermetisk frukt på grillen

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk hermetisk fersken eller pærer. Legg på et dobbelt ark aluminiumsfolie. Legg litt sjokolade, for eksempel After Eight eller Toblerone på pæren. Pakk godt sammen. Hermetisk fersken kan få smak av anis og hel kanel eventuelt litt vanilje, press litt sitron over, dryss over litt sukker (gjerne brunt) og pakk godt sammen. Legg pakkene på grillristen og grill til sjokoladen er smeltet. Hermetisk frukt med krydder bør få stå og trekke smak minst 10-15 min før servering. Server med stivpisket rømme eller crème fraiche smakt til med revet skall og saft av lime eller sitron, melis, vanilje og eventuelt litt kanel. Iskrem kan også brukes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.