Hermetiske kirsebær -

Hermetiske kirsebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

1 kg kirsebær

1 l vann

450 g sukker

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og sten ut kirsebærene. Kok opp sukker og vann og la det koke i et par minutter. Legg kirsebærene i sukkerlaken og la dem trekke til de er møre, men ikke kokt i stykker. Ta dem opp med hullsleiv og legg dem på varme hermetikkglass. Kok opp laken og hell den kokende over bærene, som må dekkes av lake. Tørk av kanten på glasset og skru det tett til med det samme. Oppbevares mørt og kjølig. Hvis frukten viser tegn til å gjære, må den kokes godt opp igjen og brukes fort. Tips: Alle typer frukt og bær kan hermetiseres på denne enkle måten. Frukt som lett blir mørk, som pærer og plommer, kan drysses med knust askorbinsyre på toppen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?