Het gryte - Suppe kan være uhyre raskt å tilberede. Har du et kvarter til rådighet, kan du lage deg en varmende, mettende og velsmakende suppe til en slunken lommebok.
Foto: Kim Holthe

Het gryte

Suppe kan være uhyre raskt å tilberede. Har du et kvarter til rådighet, kan du lage deg en varmende, mettende og velsmakende suppe til en slunken lommebok.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Renskjær kjøttet, kutt det i små biter og varm olje i en panne eller wok.

Tilsett chili og karri og la dette surre litt før kjøttet tilsettes.

Fres kjøttet raskt under omrøring og hell over i en kjele. Tilsett vann og buljong og kok opp.

Fres grønnsakene lett i to omganger i pannen/woken og ha over i gryten. Småkoke suppen i ca. 5 minutter og smak eventuelt til med litt salt.

Serveres med brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Aprikosgryte
fav Tid: 120 min
Fransk lammegryte