Hjemmelagde energibarer - Her har du oppskriften på en enkel energibar som kommer godt med.
Foto: Clotilde

Hjemmelagde energibarer

Her har du oppskriften på en enkel energibar som kommer godt med.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bruk Medjoldadler om du får tak i. Og bruk de nøttene du liker best, gjerne en blanding av pistasjnøtter, paranøtter, cashewnøtter, mandler og hasselnøtter).

I en god blender, bland sammen  daddelpasta, nøtter, kardemomme og kjør sammen (bruk pulse) til nøttene er knust til mindre biter, men ikke til pulver. Når du har en godt blandet paste har du I resten av ingrediensene og kjører til det er jevnt blandet.

Smør en rektangulær form (ca 18x13cm) med olje. Ha blandingen i formen og dekk med bakepapir (for å unngå å bli klissete på hendene). Klem blandingen sammen til den er jevn og fin.

Sett den i kjøleskapet et par timer, helst over natten. Del den opp i fire, fem barer. De holder seg minst en uke i kjøleskapet. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Sjokoladesalami