Hjemmelagde fiskepinner -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Hjemmelagde fiskepinner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du kan bruke laks, sei og torsk etter hva du får tak i. Vend fisken i mel blandet med litt salt og pepper. Etterpå vender du fisken i sammenpisket egg, og så i brødrasp. Stek i smør på middels varme. Surr friske rotgrønnsaker og vårløk i smør, og server med remulade eller hvitvinssaus. Laget av kokkene Klas Roger Arvesen og Ellen Margrethe Kalvenes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.