Slik gjør du det:
Bland sammen alt det tørre, og kjør rapskokosen inn i det tørre med en mixmaster og ha så i egget og kjør alt sammen til en deig. Sett deigen kjølig en halvtimes tid mens du lager fyllet.
Sett ovnen på 175 grader, og form kuler med en barneskje/isskje. Plasser dem på et stekebrett og klem flate med et glass, et kjeksstempel eller liknende. Stekes i 8-10 minutter, men la dem stå på ettervarmen i ovnen til ovnen er kald. Avkjøl på rist.
Monter dem ved å putte en skje kjeksfyll mellom to kjeks.
Egget kan lett erstattes med 60 g maisstivelse*
*Maisstivelse 80 g vann og 12 g maisenna røres sammen i en gryte. Gi masset et oppkok under konstant omrøring. Når massen har tyknet til en seig, gjennomskinnelig grøt, ta gryten av varmen og avkjøl til romtemperatur.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.