Slik gjør du det:
Ha eggeplommene og sukkeret i en bolle og pisk det sammen til en luftig eggedosis.Skjær vaniljestangen på langs og bruk siden av knivbladet til å skrape ut frøene, før du har dem i blandingen.
Pisk fløten luftig og rør den forsiktig inn i blandingen, før du putter bærene i et glass og rører dem forsiktig med en skje, du kan også mose noen av dem for å få ut mer smak. Ha de rørte bærene forsiktig i blandingen.
Ønsker du en laktosefri variant, bruker du laktosefri kremfløte.
Hvis du har en ismaskin, heller du blandingen over i maskinen og følger anvisningen.
Hvis du ikke har en ismaskin, heller du blandingen over i en boks som tåler frysing, og setter isen i fryseren. Det tar ca to timer før isen er helt stivnet i en vanlig fryser.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.