Hjemmelaget iskrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Hjemmelaget iskrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp kremen "halvstiv". Visp eggeplommer og sukker til eggedosis. Tilsett ønsket smak. Hell massen i en bolle eller form og sett i fryseboks. Rør i iskremen hver halve time til iskremen er ganske stiv. Dekk til bollen/formen og la den stå minst 1 time til. Før servering, ta iskremen ut av fryseboksen og la den stå i kjøleskapet ca 30 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?