Hjemmelaget karripickles -

Hjemmelaget karripickles

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og skjær grønnsakene i firkanter. Kok en lake av salt og vann, tilsett laurbær og litt nellik og pepper. Legg grønsakene i den avkjølte saltlaken i 1 døgn. Ta dem opp og legg dem i kaldt vann i et par timer. Kok opp vann, eddik, karri, sukker og løk som er skåret i skiver. Legg i grønnsakene. Bland laken med maisenna til den får en passe konsistens. Avkjøl. Smak til med pepper og frisk hakket persille.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Grønnsakkarri