Hjemmelaget vaniljeis med varm sjokoladesaus -

Hjemmelaget vaniljeis med varm sjokoladesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp sukker, vann og vaniljestang (splittet på langs). Skrap gjerne ut vaniljekornene. La blandingen koke i 5 minutter. Pisk eggeplommene og spe med den varme vaniljelaken (ta ut vaniljestangen). Pisk til luftig eggedosis, ca. 10 minutter. Pisk kremfløten stiv og bland kremen lett inn i eggedosisen. Hell isen over i en form og sett den i fryser eller natten over. Brekk sjokoladen i små biter og smelt den i vann under oppvarming. Rør til sausen er jevn. Serveres varm. Hvelv isen på fat ved servering.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?