Hjerte- og rosemarengs - Enkelt, kjapt og perfekt å servere til kaffen!
Foto: Manuela Kjeilen

Hjerte- og rosemarengs

Enkelt, kjapt og perfekt å servere til kaffen!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hell alle ingrediensene i en stor bolle og sett den over en kjele med kokende varmt vann.

Pisk det for hånd til sukkeret er helt oppløst.

Når alt sukkeret er oppløst, hell røren i en miksebolle og miks det i ca. 3 minutter på lavt hastighet.

Øk hastigheten og miks 5 minutter til. Tilsett eventuelt noen dråper farge etter ønske.

Disse små pikekyssene steker du i 2 timer og 15 minutter på 95 grader.

Prøv å være tålmodig nok til å ikke åpne ovnsdøren underveis, da kan de dessverre synke.

Jeg bruker varmluft, da kan alle brettene stekes samtidig. 

For hjertemarengs bruker du en rund ateco, og for roser bruker du en #1M tipp.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.