Hjortebiff med tyttebærsaus -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Hjortebiff med tyttebærsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del fileten i biffer a ca 200 g. La biffene ligge fremme på benken og bli litt temperert før de stekes. Surr bacon rundt hver biff, fest med en tannstikker (uten mentolsmak!) eller knyt bomullstråd rundt. Varm nøytral olje i en stekepanne, tilsett smør og la det bruse og bli nøttebrunt før biffene legges i pannen. Stek biffene 2-3 min på hver side, dryss over salt og pepper. Ta opp biffene og la dem hvile mens sausen lages. Kok ut stekepanne med fløte. Tilsett resten av ingrediensene, kok opp og la trekke i 5-7 min. Smak til. Server biffene med kokte eller stekte poteter og rosenkål. Oppskriften er hentet fra kokeboken "Skrubbsulten" av Børge Ousland.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.