Hjorteskav fra Gjørv gård med rømme, tyttebær og sprøstekt sopp -

Hjorteskav fra Gjørv gård med rømme, tyttebær og sprøstekt sopp

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

God Morgen, Norge på besøk på Gjørv Gård, langs Den Gylne omvei i Nord Trøndelag. Begynn med å sprøsteke soppen. Halvtin hjorteskavet og finhakk løken. Brun smør i en panne og stek ved sterk varme. Brun små porsjoner av gangen. Ha over i en gryte. Dryss over salt og tilsett rømme la retten trekke i 10-15 min. Tilsett tyttebær og sprøstekt sopp og la gryten trekke videre i 5-6 min til kjøttet er mørt. Smak til med salt, pepper og timian. Server med potetmos, og høstens grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Finnbiff
fav Tid: 90 min
Kirstens elggryte