Honning- og sitronkylling med bønnesalat -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Honning- og sitronkylling med bønnesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg kylling i et ildfast fat (hel grillet kylling deles opp). Frossen kylling tilberedes etter anvisning på pakken. Bland sammen sitronsaft, skall og flytende honning og pensle over kyllingen. Varm kyllingen i stekeovn ved 150 ºC i ca 30 min eller i en stekepanne til kyllingen er gjennomvarm. Hell laken av de hermetiske bønnene og skyll dem under rennende kaldt vann. Legg godt avrente bønner i en bolle, tilsett finhakket hvitløk, fennikel,rødløk og tomater i båter. Bland sammen eddik, olje, tørr sennep, salt og pepper. Smak til dressingen og vend den inn i grønnsakene. Bland inn salat rett før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Helstekt kylling
fav Tid: 30 min
Panzellasalat