Honningglaserte sukkererter -
Foto: Gjertrud Hustad

Honningglaserte sukkererter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm oljen, tilsett hvitløk, ingefær, og sesamfrø. Stek til hvitløken blir gyllen. Tilsett sukkererter, chili, honning, sesamolje og salt. Stek i ca. 2 min. til. Sukkerertene skal være sprø.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold