Honningkake med sitronkrem

Honningkake med sitronkrem

Oppskrift av: Wenche Andersen
90 minutter
Kake

Ingredienser

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til en lys og lett eggedosis. Smelt smør, tilsett honning og ved inn i eggedosisen vekselvis med hvetemel blandet med bakepulver og krydder. Hell i en bakepapirkledt liten langpanne. Stek på nederste rille i varm stekeovn 150 ºC i 45-50 min. Avkjøl på rist. Kaken blir ekstra god om den får ligge å "modne". Pakk den i bakepapir, legg i en frysepose og legg i kjøleskapet. Kaken kan fylles med en smørkrem med sitronsmak eller den kan serveres med smør og appelsinmarmelade. Smørkrem med sitronsmak: Visp smør og sukker lyst og luftig, visp inn eggeplommen og visp godt. Smak til med finrevet sitronskall (kun det gule) og sitronsaft.