Honningkake med sitronkrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Honningkake med sitronkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Visp egg og sukker til en lys og lett eggedosis. Smelt smør, tilsett honning og ved inn i eggedosisen vekselvis med hvetemel blandet med bakepulver og krydder. Hell i en bakepapirkledt liten langpanne. Stek på nederste rille i varm stekeovn 150 ºC i 45-50 min. Avkjøl på rist. Kaken blir ekstra god om den får ligge å "modne". Pakk den i bakepapir, legg i en frysepose og legg i kjøleskapet. Kaken kan fylles med en smørkrem med sitronsmak eller den kan serveres med smør og appelsinmarmelade. Smørkrem med sitronsmak: Visp smør og sukker lyst og luftig, visp inn eggeplommen og visp godt. Smak til med finrevet sitronskall (kun det gule) og sitronsaft.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?