Honningkake -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Honningkake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk egg og sukker til eggedosis. Varm opp honning bar "jyst-så-vidt at an flyde". Bland inn honning og siktet mel i eggedosisen. Bland så inn hakkede rosiner (kan eventuelt sløyfes) Fordel deigen i 2 smurte former på 1 liter. Stek på nederste rille 170 ºC i ca 1 time. Avkjøl. Smør eventuelt med litt smør og marmelade ved servering. Oppskrift fra kokeboken "Mat fra en liten by - Flekkefjord"

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Trondheimsrose