Honningmarinerte svinenakke - Dette er Bent Stiansens supre oppskrift på grillet svinenakke.

Honningmarinerte svinenakke

Dette er Bent Stiansens supre oppskrift på grillet svinenakke.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del svinenakken i to på langs. Det blir ca 3 cm tykke skiver og dryss på salt og masse med kvernet sort pepper Legg kjøttet på grillen på medium varme og grill dem 15 minutter på hver side, slik at de blir gjennomstekte. I mellomtiden blandes sausen. Ha alle ingrediensene i en bolle og bland godt. Når kjøttet er ferdig stekt pensles det med sausen og kjøttet stekes over svak varme slik at sausen tørker inn i kjøttet og glasserer det. Denne prosessen gjentas flere ganger slik at vi får mye saus og dermed smak på kjøttet. Del kjøttet i skiver ved servering. Det er viktig å bruke svak varme ved glasseringen slik at kjøttet ikke blir brent.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.