Horn med ost og skinke - Denne er en super og enkel oppskrift på gode horn med ost og skinke.
Foto: TV2

Horn med ost og skinke

Denne er en super og enkel oppskrift på gode horn med ost og skinke.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskrift til 24 horn.

Smelt smør og tilsett melk. Varm til væsken er lunken.

Rør ut gjæren i litt av den lunkene væsken.

Tilsett resten av ingrediensene og elt sammen til en glatt og smidig deig.

Dekk bakebollen med plast og la den heve i ca 40 min.

Elt deigen om og del den i 3 jevnstore emner.

Kjevle hvert emne ut til en rund leiv.

Del leiven i 8 spisser.

Legg 1/2 - 1 ss finrevet ost og 1/2 - 1 ss finstrimlet skinke på den brede kortenden av trekanten, og rull sammen fra den brede kortenden mot spissen.

Legg på bakepapirkledt stekebrett, dekk med et klede og etterhev i ca 20 min.

Pensle med egg eller melk.

Stek i varm stekeovn ved 225 °C på midterste rille i 12-15 min.

Avkjøl på rist.

Tips: Hornene kan lages med 1/2 dl olje og vann for de som ikke tåler melk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Eplehorn