Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

Denne er en super og enkel oppskrift på gode horn med ost og skinke.

Oppskrift av: Wenche Andersen
120 minutter
Bakverk

Slik gjør du det:

Oppskrift til 24 horn.
Smelt smør og tilsett melk. Varm til væsken er lunken.
Rør ut gjæren i litt av den lunkene væsken.
Tilsett resten av ingrediensene og elt sammen til en glatt og smidig deig.
Dekk bakebollen med plast og la den heve i ca 40 min.
Elt deigen om og del den i 3 jevnstore emner.
Kjevle hvert emne ut til en rund leiv.
Del leiven i 8 spisser.
Legg 1/2 - 1 ss finrevet ost og 1/2 - 1 ss finstrimlet skinke på den brede kortenden av trekanten, og rull sammen fra den brede kortenden mot spissen.
Legg på bakepapirkledt stekebrett, dekk med et klede og etterhev i ca 20 min.
Pensle med egg eller melk.
Stek i varm stekeovn ved 225 °C på midterste rille i 12-15 min.
Avkjøl på rist.
Tips: Hornene kan lages med 1/2 dl olje og vann for de som ikke tåler melk.