Horn med valmuefrø - Vil du glede noen en dag, så er det bare å bake disse deilige hornene. Lag en stor porsjon og frys ned.
Foto: Foto: Pål Rødahl

Horn med valmuefrø

Vil du glede noen en dag, så er det bare å bake disse deilige hornene. Lag en stor porsjon og frys ned.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør og melk varmes lett. Bland alt det tørre og ha i melkeblandingen og egget når det er lunkent. Arbeid deigen lett sammen og sett til heving i ca en halv time.

Del deigen i to og kjevle hver del til en rund leiv som igjen deles i åtte trekanter. Rull hver trekant fra den brede siden og inn og bøy tuppene lett innover slik at du får et fint formet horn. Settes til heving igjen.

Pensles med egg og dryss valmuefrø på. Stekes på 250 gr i 8 - 10 minutter. Så har du forhåpentligvis sol og nystekte horn!

Oppskrift:

Tutta.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.