Slik gjør du det:
Smelt smør. Ha i melk. Væsken skal være fingervarm. Ha i gjæren.
Ha væsken i en bolle sammen med mel, salt og sukker. Elt det sammen til en smidig deig. Bruk eventuelt litt mer mel.
Dekk bollen og la den heve i ca 40 minutter uten trekk på et lunt sted.
Elt deigen og del den i tre. Kjevle dem runde (som en pizzabunn). Skjær ut åtte trekanter (som en kake).
Om du vil ha fyll (ost og skinke, for eksempel) legger du det på nå. Rull sammen fra den brede enden og mot spissen.
Kle et stekebrett med bakepapir. Legg på hornene. Dekk med kjøkkenhåndkle og la dem etterheve minst 20 minutter.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Pisk egg og pensle hornene. Stek dem i 12-15 minutter og avkjøl på rist.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.