Hotte joikakaker med rosin og løkmarmelade -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Hotte joikakaker med rosin og løkmarmelade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk hvitløk og chili og surr mykt i olivenolje. Tilsett sursøt chilisaus og ev hakkede urter, for eksempel koriander. Varm opp joikakakene etter anvisning på boksen. Smak til sausen med hvitløk og chiliblandingen i stedet for geitost. Server med ris eller kokte poteter og rosin og løkmarmeladen. Rosin og løkmarmelade: Rens og skjær løk i tynne båter. Kok løk, sukker og balsamicoeddik i kasserolle i ca 20 min, til løken karamelliserer seg og er lys gyllen Flå og ta ut kjernene på tomatene og skjær dem i tynne strimler. Tilsett tomater, rosiner, koriander, salt og pepper i løkblandingen og la det trekke 2-3 min. Smak til med salt og pepper. Er blandingen litt for tykk tilsett litt vann.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.