Hul spaghetti med verdens beste bolognesesaus -

Hul spaghetti med verdens beste bolognesesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt bacon i små terninger. Finhakk løk, gulrøtter, stangselleri, timian og hvitløk. Varm halvparten av oljen på middels varme i en stor stekepanne med høye kanter, og fres baconet til det begynner å bli sprøtt. Tilsett løk og hvitløk og la det frese i et par minutter. Løken skal ikke bli brun, men gyllen og myk. Tilsett gulrøtter, stangselleri og krydderne, og fres grønnsakene til de er myke og har fått litt farge. Brun kjøttdeigen i en annen panne med resten av oljen og hell den oppi pannen med grønnsakene. Tilsett vin, knuste tomater og kraft og la det hele småputre under lokk i en times tid - eller gjerne enda lenger! Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg den ferdigkokte pastaen på en tallerken sammen med bolognesesausen. Dryss over parmesan, mozzarella eller annen ost.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pasta bolognese
fav Tid: 30 min
Spagetti Bolognese