Hurtigbrød med øl - Dette brødet går veldig raskt å lage. En time og tre minutter tar det
Foto: Erik Hannemann

Hurtigbrød med øl

Dette brødet går veldig raskt å lage. En time og tre minutter tar det

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

6 dl hvetemel

3 ts bakepulver

1 ts salt

2 ts sukker

33 cl øl

4 ss smør, smeltet

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 190 grader.

Det smaker best med øl med mye smak, for eksempel IPA. Det funker med vann også, men da blir det kjedeligere smak.

Sikt melet ned ned i en bolle. Ha i bakepulver, salt og sukker. 

Ha i ølet og kna til en deig. 

Ha det i en smurt brødform (den fyller neppe ikke forma, men ikke få panikk). 

Hell (eller pensle) på smeltet smør. 

Bak det i ovnen i en time. 

Du kan eventuelt piske et egg og pensle på etter 30-40 minutter. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Leopardbrød
fav Tid: 90 min
Innbakte epler
fav Tid: 120 min
Horn