Hval på grill -

Hval på grill

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1) Skjær kjøttet i 1-2 cm tykke skiver. 2) Pensle med litt smeltet smør og grill kjøttet 2-3 minutter på hver side. 3) Bruk klype for å snu kjøttet. 4) Bruk fingrene og kjenn etter om det er stekt. Rått kjøtt gir etter, medium litt fastere og godt stekt er fast. 5) Hvalbiffen tar du av grillen, mens den ennå gir etter, den ettersteker noe og er saftig og mør mens det ennå er rødt i midten. Hval blir lett tørt dersom det steker for lenge. Derfor er det viktig med god varme, og kort tid. 6) Pensle grønnsakene med litt smeltet smør og grill dem. Oppskriften er hentet fra hvalbiff.no (Reklameutvalget for småkvalkjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Hvalbiff