Hvalbiff -

Hovedrett

Hvalbiff

4 porsjoner
Dette trenger du:

4 stk hvalbiff à 200 gram

  salt og pepper

  krydder etter smak

  smør til steking

1 stk rødløk i skiver

100 g squash i skiver

1 stk gul paprika i strimler

Slik gjør du det:

1) Stek først grønnsakene i smør - uten at de blir brune.
2) Ta dem ut av pannen og hold dem varme.
3) Dryss salt og pepper over.
4) La smør bli gylden brunt før du legger hvalen i pannen.
5) Stek ca 3 minutter på hver side.
6) Dryss salt og pepper over etter steking.
7) Et annet krydder kan brukes i tillegg f. eks. taco eller hvorfor ikke prøve en hot masala blanding.
8) Legg hvalbiffene over på grønnsakblandingen og server med bakt potet.


Oppskriften er hentet fra hvalbiff.no (Reklameutvalget for småkvalkjøtt)

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 30 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Test: Fem får terningkast 1

Vi har testet 14 typer filterkaffe.

Les mer

Stor påskequiz for hele familien

25 spørsmål å bryne seg på for både store og små.

Les mer

Kan du egentlig noe om sjokolade?

QUIZ: Bevis det!

Foreldre & Barn |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK