Hvalbiff -

Hovedrett

Hvalbiff

Dette trenger du til 4 porsjoner

4 stk hvalbiff à 200 gram

  salt og pepper

  krydderetter smak

  smør til steking

1 stk rødløki skiver

100 g squashi skiver

1 stk gulpaprikai strimler

Slik gjør du det:

1) Stek først grønnsakene i smør - uten at de blir brune. 2) Ta dem ut av pannen og hold dem varme. 3) Dryss salt og pepper over. 4) La smør bli gylden brunt før du legger hvalen i pannen. 5) Stek ca 3 minutter på hver side. 6) Dryss salt og pepper over etter steking. 7) Et annet krydder kan brukes i tillegg f. eks. taco eller hvorfor ikke prøve en hot masala blanding. 8) Legg hvalbiffene over på grønnsakblandingen og server med bakt potet. Oppskriften er hentet fra hvalbiff.no (Reklameutvalget for småkvalkjøtt)

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 30 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Tre ting du absolutt ikke må gjøre neste gang du spiser ute

Du gjør vel ikke dette når du spiser på restaurant?

Les mer

Ti tidlige tegn på demens

Høyt utdannede får noe sjeldnere demens.

Norsk Ukeblad |

Les mer

Så mye skal barnet sove

Her er oversikten fra 0 - 16 år

Foreldre & Barn |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK