Hvalbiff -

Hvalbiff

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1) Stek først grønnsakene i smør - uten at de blir brune. 2) Ta dem ut av pannen og hold dem varme. 3) Dryss salt og pepper over. 4) La smør bli gylden brunt før du legger hvalen i pannen. 5) Stek ca 3 minutter på hver side. 6) Dryss salt og pepper over etter steking. 7) Et annet krydder kan brukes i tillegg f. eks. taco eller hvorfor ikke prøve en hot masala blanding. 8) Legg hvalbiffene over på grønnsakblandingen og server med bakt potet. Oppskriften er hentet fra hvalbiff.no (Reklameutvalget for småkvalkjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?