Hvetekake med makronfyll -

Hvetekake med makronfyll

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 hvetekake i rund form, 24 cm. I ovn ved 200° i ca. 40 minutter. Varm yoghurten forsiktig til den er lunken. Rør ut gjæren i yoghurt og elt deigen sammen med de øvrige ingrediensene. Dekk den godt til og la den heve i ca. 40 minutter. Elt deigen lett, del den i to jevnstore emner og klapp det ene ut i rund form. Lag makronfyllet etter anvisningen på pakken og hell det i formen. Kjevle det andre deigemnene ut til en sirkel så stor at den fyller formen. Dekk fyllet med den. Etterhev hvetekaken i ca. 20 minutter, pensle den med sammenvispet egg og stek den nederst i ovnen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Hvetekake
fav Tid: 120 min
Rosinsnurrer
fav Tid: 180 min
Enkel julekake