Slik gjør du det:
Stekes på 220 °C i ca 20 min. Bland mel, sukker og kardemomme i bakebollen. Smuldre i smøret. Løs gjæren opp i den lunkne melken. Visp eggene lett sammen. Ta av litt til pensling og rør resten i melkeblandingen. Rør deigvæsken i melblandingen. Elt deigen godt, dekk den til og la den heve til dobbel størrelse. Elt deigen lett i litt mel på bordet og trill den til en lang pølse. Klem den flat og fordel rosiner og halvparten av mabdlene langs midten. Brett deigen over fyllet. Form den til kringle på stekeplaten og pass på at skjøten kommer under. Etterhev kringlen ca. 20 minutter, pensle med egg, dryss på resten av mandlene og stek den på.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.