Hvit mokkasjokoladekake med rips -

Hvit mokkasjokoladekake med rips

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fløten settes over med moccabønnene og trekker til dagen etter. Eggeplommene piskes opp med sukkeret. Den hvite sjokolade smeltes over vannbad og røres inn i eggemassen. Den må ikke være for varm. Fløten siles hvorpå den piskes let. Fløten vendes ned i eggemassen. Gelatinen settes i bløt i vann og smeltes med litt appelsinsaft. Vendes i massen. Fragelitébunn: Eggehvite og sukker piskes til en marengsmasse. Kransekakemassen røres til en grøt med melken. Massene blandes sammen og smøres på smurt papir. Dryss med hakkete hasselnøtter. Bakes i varm ovn 180 ºC i ca 12 min alt etter hvor tykke de er smurt ut. Bunnene skjæres ut etter den form den skal i og drysses lett med rips og stenkes eventuelt med appelsinlikør. Bygg kaken opp lagvis med bunnen som avslutning.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.