Hvit saus -

Hvit saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

4 dl melk

2 ss hvete mel

0,5 ts salt

Annonse

Slik gjør du det:

Bland melk og mel kaldt i en kjele og rør godt til sausen koker og er jevn. La sausen småkoke under lett røring ca. 5 minutter og rør så inn salt. Skal den hvite sausen brukes som stuing, øker vi melmengden med 50%. Den hvite sausen kan smakes til med f.eks. ulike krydderurter, sennep, karri, ost eller tomatsaus. Da blir det fort et nytt spennende tilbehør til grønnsaker, fisk og kjøtt. Oppskriften er hentet fra kylling.no

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Koriandermarinade
fav Tid: 180 min
Gresk kyllingsalat