Hvit sjokolademousse - Har du smakt hvit sjokolademousse? Nydelig...
Foto: Manuela Kjeilen

Hvit sjokolademousse

Har du smakt hvit sjokolademousse? Nydelig...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm kremfløten. Så snart den begynner å koke tar du den av plata.

Hell i hvit sjokolade, bruk sjokolade av god kvalitet.

Hell i en teskje vaniljepaste eller vaniljeekstrakt.

Rør godt i det helt til sjokoladen har smeltet i den varme kremfløten.

Overfør blandingen til en bolle og sett den i kjøleskapet til dagen etter, eller i minst 8 timer.

Når den har stått kaldt i minst 8 timer tar du fram håndmikseren. Tilsett melis og visp til det er fluffy og silkemykt.

Resultatet er en silkemyk og deilig hvit sjokolademousse.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.