Hvit sjokoladepannacotta med urtekokte kirsebær -
Foto: Synøve Dreyer

Hvit sjokoladepannacotta med urtekokte kirsebær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Urtekokte kirsebær: Kok sammen kirsebær, likør, urter og krydder. Ta av platen og rør inn bløtet og krystet gelatin. Helles over i ønsket glass. Har selv brukt martiniglass. Fyll opp 1/3 med kirsebær. Settes kaldt og la stivne. Hvit sjokoladepannacotta: Kok opp fløte og sukker. Hell den varme fløten over sjokoladen og rør til all sjokolade er smeltet. Hell så denne varme massen over quimiqen og miks til alt er smeltet og det er blitt en glatt røre. Avkjøl massen til den er blitt tålelig kald, før du fyller den over kirsebærene i glasset. Træ blåbær på en sjokoladestang som lett lages av hvit temperert sjokolade, og legg tvers over glasset, og du har en nydelig 17.mai-dessert.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Sundae