Hvitløk- og ingefærmarinert tunfisk -

Hvitløk- og ingefærmarinert tunfisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fersk tunfisk av god kvalitet bør serveres rå. Det følgende er en fin måte å gjøre dette på. 1. Skjær fisken i 2 mm tykke skiver, og fordel på tallerkenene. 2. Dryss over ingefær, hvitløk og chili. Finsnitt vårløkene, og dryss over. 3. Krydre med salt og pepper. Press limesaften over, og ha på olivenolje. Server gjerne med litt rucolasalat og ristet brød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Bacalao à la Moi