Hvitløksbaguett - Det er kanskje en stund siden du har laget hvitløksbaguetter? Da er det enda bedre...

Bakverk

foto: Erik Hannemann

Hvitløksbaguett

Det er kanskje en stund siden du har laget hvitløksbaguetter? Da er det enda bedre...

Dette trenger du

3 fedd hvitløk

100 stk smør

3 ss persille, finhakket

2 stk baguetter

1 stk sitronbåter

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Knus hvitløk i en bolle (du trenger ikke skrelle hvitløken om du bruker hvitløkspresse). Ha i smør og gjør det kremete ved presse det med en tresleiv.

Hakk persillen og ha i bollen. Skvis i litt sitron. Bland godt.

Skjær dype hakk (men ikke skjær igjennom) i baguettene. Smør på hvitløkssmøret og gjør så godt du kan med å få litt smør ned i hakkene.

Legg dem i aluminiumsfolie, men la det være litt åpning. Stek dem sprøe i ovnen - det tar fort 10-15 minutter. Sjekk om de rett farge før du serverer. 

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 1440 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Talkum er det nye supermiddelet

Tykkere vipper, freshere hår og gulv som ikke knirker; sjekk hva litt talkum kan gjøre.

Les mer

Sjekk hva barnets navn sier om deg

Ta vår uhøytidelige quiz og sjekk hva navnet sier om deg.

Foreldre & Barn |

Les mer

Du gjør alt riktig, men går ikke ned i vekt

Her er åtte løsninger du kanskje ikke har tenkt på.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK