Hvitløksbaguett - Det er kanskje en stund siden du har laget hvitløksbaguetter? Da er det enda bedre...

Bakverk

foto: Foto: Erik Hannemann

Hvitløksbaguett

Det er kanskje en stund siden du har laget hvitløksbaguetter? Da er det enda bedre...

Dette trenger du:

3 fedd hvitløk

100 stk smør

3 ss persille, finhakket

2 stk baguetter

1 stk sitronbåter

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Knus hvitløk i en bolle (du trenger ikke skrelle hvitløken om du bruker hvitløkspresse). Ha i smør og gjør det kremete ved presse det med en tresleiv.

Hakk persillen og ha i bollen. Skvis i litt sitron. Bland godt.

Skjær dype hakk (men ikke skjær igjennom) i baguettene. Smør på hvitløkssmøret og gjør så godt du kan med å få litt smør ned i hakkene.

Legg dem i aluminiumsfolie, men la det være litt åpning. Stek dem sprøe i ovnen - det tar fort 10-15 minutter. Sjekk om de rett farge før du serverer. 

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 1440 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Dette sier mer om deg enn du tror

Skal skjorten oppi eller utenfor buksa? Svaret får du her.

Det Nye |

Les mer

Hva husker du fra barne-TV?

Ta quizen og sjekk hva som sitter igjen fra barne-TV-klassikerne.

Les mer

Én ting du må gjøre for at smoothien skal bli ufarlig

Vær sikker på at de frosne bærene ikke er smittekilde til hepatitt A.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK