Hvitløksbaguett - Det er kanskje en stund siden du har laget hvitløksbaguetter? Da er det enda bedre...
Foto: Erik Hannemann

Hvitløksbaguett

Det er kanskje en stund siden du har laget hvitløksbaguetter? Da er det enda bedre...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader.

Knus hvitløk i en bolle (du trenger ikke skrelle hvitløken om du bruker hvitløkspresse). Ha i smør og gjør det kremete ved presse det med en tresleiv.

Hakk persillen og ha i bollen. Skvis i litt sitron. Bland godt.

Skjær dype hakk (men ikke skjær igjennom) i baguettene. Smør på hvitløkssmøret og gjør så godt du kan med å få litt smør ned i hakkene.

Legg dem i aluminiumsfolie, men la det være litt åpning. Stek dem sprøe i ovnen - det tar fort 10-15 minutter. Sjekk om de rett farge før du serverer. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Urtebrød