Hvitløksgrønnsaker - Deilige ovnsbakte grønnsaker med urter og balsamico. Spises som vegetarrett med godt brød til, eller som tilbehør sammen med stekt kjøtt eller fisk.
Foto: Alf Börjesson

Hvitløksgrønnsaker

Deilige ovnsbakte grønnsaker med urter og balsamico. Spises som vegetarrett med godt brød til, eller som tilbehør sammen med stekt kjøtt eller fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær squash og paprika i mindre biter. Rens blomkål, skrell gulrøttene og løken og skjær alt i biter. Sett ovnen på 200 grader C. Varm opp olje i en stekepanne og stek grønnsakene til de begynner å få en fin farge sammen med de soltørkede tomatene og oliven. Strø på salt og pepper. Legg alt over i en ildfast form sammen med hvitløken og bak formen i ovnen i ca. 20 minutter på nederste rille. Finhakk og bland urter og balsamicoeddik og hell over formen med grønnsakene når de er ferdig stekt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold