Hvitløkskylling i leirgryte -
Foto: Lisa Westgaard

Hvitløkskylling i leirgryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg leirgryten i kaldt vann i 20 minutter. Fyll kyllingen med hvitløkbåter og hakket grønt. Bind sammen bena med en hyssing. Pensle med smeltet smør tilsatt salt og pepper. Legg kyllingen leirgryten og sett den inn i kald ovn. Skru opp temeraturen til 200 °C og la retten stå i ca. 1 1/4 time. Server hvitløkkyllingen med stekesjy og ristet brød. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?