Hvitløksuppe med ristede kastanjer og grillet tunfisk -

Hvitløksuppe med ristede kastanjer og grillet tunfisk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Alle grønnsakene kuttes i grove biter og freses i smøret på svak varme i 10 min. Tilsett deretter vinen og reduser til 1/3 - før kyllingkraften tilsettes og alt kokes mørt. Den kokte grønnsaksblandingen kjøres så på kjøkkenmaskin til en fin masse. Sil av og tilsett melk og fløte. Smak til med salt og pepper - og gjerne litt sitronsaft. Garnityr: Grillet tunfisk. Grillet tunfisk må ikke gjennomstekes, kun grilles lett og krydres med salt og pepper. Serveres temperert. Hakket persille: Bladpersille hakkes sammen med et lite fedd hvitløk. Dette er et godt krydder som passer til det meste, og i dette tilfellet, strøs over suppen. Ristende kastanjer: De allerede rensede kastanjene hakkes i grove biter og ristes i smør. Krydres med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.