Hvitting i sitronsaus -

Hvitting i sitronsaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Dryss salt og pepper på hvittingfiletene og rull dem sammen. Kok opp smør, sitronsaft og -skall og vann, legg hvittingrullene i med skjøten ned og la dem trekke under lokk til de er gjennomkokte, ca. 7 minutter. Ta dem opp og hold dem varme. Rør sammen eggeplomme og fløte og visp det i kokelaken. Varm sausen til den tykner, den må ikke koke, da skiller den seg. Server fisken i sausen. Sukkererter eller grønne erter er godt til sammen med nye poteter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk i kaperssaus