Hvitvinssorbet -

Hvitvinssorbet

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sukker og vann kokes opp til sukkerlake. Kok opp hvitvin med laurbærblader og tilsett så i sukkerlaken etter ønsket mengde. Den bør ikke være for søt. Tilsett litt sitronsaft og kjør i ismaskin, eller frys under stadig omrøring.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Champagnesorbet
fav Tid: 45 min
Stjerneanis-is
fav Tid: 30 min
Linsesuppe