Hysekaker -
Foto: Bengt Wilson

Hysekaker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pass på at alle ingrediensene du skal bruke er iskalde. La gjerne melken stå i fryseren litt før bruk. Skjær fisken i biter og ha den i maskinene sammen med saltet. La maskinen gå til farsen er fast og seig. Tilsett væsken i porsjoner og rør godt mellom hver gang. Væskemengden kan variere avhengig av fisken. Tilsett potetmel og muskatblomme. Tilsett finhakkede gressløk og løk. Form kaker og stek disse gylne i smør/margarin. Server hysekakene i hamburgerbrød sammen med tomatsalsa, salat eller råkost og litt rømme. Tomatsalsa: Rør sammen ingrediensene og spe med olivenolje ev. soyaolje. Smak til med kajennepepper, salt og grovkvernet pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.