Ibsens sildesalat fra Vildanden -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ibsens sildesalat fra Vildanden

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smak på silden for å smake om den må vannes litt ut før servering. Del silden i terninger. Kok potetene møre og del i terninger. Skjær epler og rødbeter i terninger og finhakk løken. Bland dette, silden og potetene i rømmen og smak til med rødbetelake, salt, pepper og gressløk. Kok eggene i 8-9 min og del dem i fire. Smør ev brødet med litt smør. Legg på en god skje med sildesalat. Som garnityr, noen skiver rødløk og frisk dill eller gressløk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.