Indisk-inspirert kyllingsuppe med eple og karri

Indisk-inspirert kyllingsuppe med eple og karri

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Suppe

Slik gjør du det:

Rens og finhakk løk, ingefær og chili og surr i litt smør eller olje til løken er blank. Tilsett revet gulrot og karri og spe med hønsebuljong. Tilsett godt skylte linser. Kok opp og la trekke i 4-5 min. Del kyllingfilet i tynne strimler og legg i gryta, tilsett matfløte og kok opp. La trekke videre i 6-8 min til linsene er kokte. Tilsett revet eple og la trekke med de siste 3-4 min. Smak til med salt, pepper, rikelig med hakket koriander og 1-2 ts saft av sitron eller lime og eventuelt ørlite sukker. Server med nanbrød. Stek brød i stekeovnen etter anvisning på pakken. Pensle de stekte brødene på begge sider med smeltet smør.

Kanskje disse også frister?