Indisk kylling - Så enkelt kan indisk mat være...
Foto: Erik Hannemann

Indisk kylling

Så enkelt kan indisk mat være...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell løk, hvitløk og ingefær. Skjær bort stilken av chilien.

Ha løk, hvitløkfedd, chili, ingefær, karri, koriander, kuminfrø og en god slump olje i en kjøkkenmaskin. Kjør til blandingen er ganske jevn.

Ha alt sammen i en kjele. Stek på lav varme til løken er myk. Ha i vann og kyllinglår. La det koke i omtrent 30 minutter, eller enda lenger om du har tid. 

Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Ris som smaker
fav Tid: 20 min
Ris med mango