Indisk potet og blomkål -
Foto: Panopticon

Indisk potet og blomkål

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og del poteter i terninger og blomkål i buketter. Den grønne stilken deles i terninger. Stek poteten i olje til de begynner å få litt farge. Trekk pannen tilside. Lag løk og krydderpasta ved å kjøre alle ingrediensene unntatt persille/ koriander til en fin mos i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Ha løk og krydderpastaen over potetene og tilsett blomkålen. Kok opp og la trekke i 15-20 min. Dryss over persille eller koriander ved servering. Server som en selvstendig rett med ris eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Gobhi alu