Indrefilet av svin med balsamico - Svinefilet har liten egensmak, men når den blir krydret med balsamico, blir det riktig så smakfullt.

Indrefilet av svin med balsamico

Svinefilet har liten egensmak, men når den blir krydret med balsamico, blir det riktig så smakfullt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bank ut noen fileter med renskåret svinekjøtt til de blir temmelig flate. Dypp dem i hvetemel, det skal være et tynt lag overalt. Varm en blanding av smør og olivenolje i en panne, og så snart det begynner å koke, ha oppi svinefiletene. Stek dem på begge sider, salt, og tilsett balsamico. Ha kjøttkraften oppi litt etter litt. Så snart væsken er absorbert, server straks. Tips: Italienere spiser hovedretter med lite tilbehør. På bildet er det småløk som kan stekes lett i smør og gjerne litt sukker i en panne. Ellers kan du servere kokte grønnsaker og en god potetmos til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Antipasti Mista